ŠOUA – Alžír.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1 kg skopové plece, sůl, 3 lžíce drceného kmínu. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vykostíme, potřeme solí, zabalíme do utěrky, svážeme a uvaříme v páře v tlakovém hrnci nebo na napařovači knedlíků asi 1 1/2 hodiny. Na stůl podáváme v celku s miskami soli a drceného kmínu. Každý si sám ukrajuje kousky a máčí v soli a kmínu. Podáváme s bílým chlebem.

ŠOUA – Alžír. ŠOUA – Alžír.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1391 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz